Stijltrend: Industrieel & Vintage

Ben jij ook zo’n fan van de stijltrend industrieel & vintage? Denk aan stoere materialen en industriële kleuren zoals zwart, grijs en wit. Combineer daar een aantal mooie vintage accessoires bij en je eethoek heeft een stijlvolle industriële uitstraling. In deze blog geven we je 5 praktische tips voor een industriële eettafel en bijpassende eetkamerstoelen.

Industriële eettafel

1. Tip: kies een stoere eettafel

Bij een industriële stijl past een robuuste tafel. Durf jij te kiezen voor een grote eettafel met stoere stoelen? Het zorgt voor een gaaf effect in je eethoek. Je creëert niet alleen een industriële stijl, maar ook veel gezelligheid. Je zult merken dat je tafel verandert in een soort leef-tafel waaraan gegeten, gelachen en gespeeld wordt.

2. Tip: ga voor een tafelonderstel van gecoat staal

Een eetkamertafel met een gekruist onderstel van gecoat staal geeft precies die stoere uitstraling die past bij een industriële eethoek. Een stalen onderstel is supersterk, onderhoudsvriendelijk en duurzaam. Niet voor niets een van onze favoriete materialen. Bekijk hier de gecoat stalen onderstellen .

3. Tip: ga voor metaal- en betonlook

Door de prachtige imperfecties van metaal en beton te combineren leer en zachte stoffen creëer je een prachtige industriële en vintage stijl. Het industrieel karakter kun je heel mooi terug laten komen in je eettafel. Wat dacht je van een tafelblad van dekton of silestone? Wat je ook kiest alle materialen zijn onderhoudsvriendelijk en hebben een prachtige uitstraling.

4. Tip: ga voor een vintage stoel

In een eetkamerstoel kun je juist de zachte stoffen mooi terug laten komen. Dit jaar zien we veel stoelen met een zwart frame gecombineerd met een vintage afgewerkte zitting. In onze collectie vind je veel verschillende modellen. Stoelen met of zonder armleuning en uitgevoerd in verschillende materialen, kleuren en afwerkingen. Laat je inspireren en bekijk onze uitgebreide collectie stoelen

5. Tip: stel je industriële eettafel zelf samen

Ga niet voor een standaardproduct, maar stel je industriële tafel zelf samen. Ga voor een eettafel die 100% past bij jouw stijl! Op onze website vind je betaalbaar maatwerk. Kies een onderstel, tafelblad en passende stoelen. Filter de producten per stijltrend. Zo zie je in één oogopslag welke producten het beste passen bij jouw stijl.

Kom je er online niet uit? Bezoek onze showroom in Veghel showroom in Veghel.

Industriële tuinset met Dekton blad

Stoere tuintafel met stalen onderstel

 

Industriële tuinset met Dekton blad

Stoere tuintafel met stalen onderstel

 

Industriële tuinset met Dekton blad

Stoere tuintafel met stalen onderstel