De zin (en onzin) van een showroom bezoek

Natuurlijk vinden we het leuk als je een bezoek brengt aan onze showroom. We drinken graag een kop koffie met je en laten vol trots onze producten zien. Maar is het ook nuttig? In deze blog geven we je 7 goede redenen om onze showroom in Veghel te bezoeken.

1. Ontdek onze eetkamersets

In onze showroom vind je eetkamersets in allerlei verschillende stijlen, vormen en formaten. Het leuke is dat je onze eettafels en stoelen rustig kunt bekijken en zo ontdekt welke stijl het beste past in jouw eetkamer of leefkeuken. Bovendien kun je de verschillende materialen goed met elkaar vergelijken, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt.

2. Stel je eigen eettafel samen

De eetkamersets in de showroom zijn door ons samengesteld om je te inspireren. Natuurlijk kun je een complete set kopen, maar het is nog veel leuker om je eettafel zelf samen te stellen. In de showroom adviseren we je bij de keuze voor het ideale onderstel, bijpassend tafelblad en mooie comfortabele stoelen.

3. Het ideale formaat

De voorbeeld eettafels hebben allerlei verschillende afmetingen. Het is handig om voor je bezoek aan de showroom de ruimte waar je de eettafel wilt neerzetten op te meten. We kunnen je dan heel gericht voorbeelden laten zien en adviseren over de afmetingen en de vorm.

Hoe bepaal je het formaat van je tuintafel?

4. Kies het juiste materiaal

In de showroom zie je met eigen ogen welke opties er zijn op gebied van materialen, kleuren, oppervlakte- en randafwerkingen. Ook vertellen we je precies wat de voor- en nadelen van de verschillende materiaalsoorten zijn.

5. Kom proef zitten

Dat je een relaxte eetkamerstoel wilt begrijpen wij als geen ander. Test de verschillende stoelen op zitcomfort. Jij maakt gegarandeerd de beste keuze! En voor degene die toch liever online bestellen. Ontdek onze veelzijdige collectie stoelen. Voor een compleet overzicht gaat u naar de pagina eetkamerstoelen .

6. Neem een kijkje in de zagerij

Achter de showroom vind je onze zagerij. We produceren tafelbladen en onderstellen in vrijwel elke gewenste maatvoering en vorm. Ook details als randafwerking maken we piekfijn in orde. Als het niet te druk is laten we je graag de zagerij zien.

7. Brabantse gezelligheid

In onze showroom hangt een gemoedelijke Brabantse sfeer. We nemen de tijd voor je en voorzien je met plezier van een eerlijk advies. Dat doen we natuurlijk niet alleen in de showroom, maar ook online. Heb je de nieuwe chatfunctie al gezien?

Nieuwsgierig naar onze showroom? We zien je graag. Onze showroom is 6 dagen per week geopend, rolstoelvriendelijk en bovendien kun je gratis voor de deur parkeren. Bekijk hier de openingstijden en route . Tot snel!