Over ons

Op Eettafel.nl vind je betaalbaar maatwerk, een oersterk assortiment en kei goede service. Eettafel.nl is onderdeel van Hawk International. Het familiebedrijf is in 1998 gestart en uitgegroeid tot professionele onderneming met onmiskenbare liefde voor (natuur)steen. Met passie produceren we op maat gemaakte tafels, tuintafels en bouwornamenten. Voor onze eetkamertafels werken we graag met Dekton®, Stilestone® of marmer omdat het een authentieke uitstraling heeft en bovendien duurzaam is.

Betaalbaar maatwerk

Iedere tafel is maatwerk. Dat is het mooie aan ons vak. We leveren geen standaardproduct, maar bij ons stel je zelf een tafel samen. We adviseren bij de keuze voor het ideale onderstel, een bijpassend tafelblad en mooie comfortabele stoelen. In onze zagerij produceren we tafelbladen en onderstellen in vrijwel elke gewenste maatvoering en vorm. Ook details zoals de randafwerking bepaal je zelf, zodat jouw eetkamertafel perfect past in je woonkamer of leef-keuken. We leveren niet alleen aan particulieren, maar ook aan bedrijven.

Oersterk assortiment

Kwaliteit en een ruime keuze. Dat vinden we belangrijk. In ons assortiment vind je een mooie mix van materialen, vormen en stijlen. Om je te helpen een keuze te maken hebben we onze producten verdeeld in stijlgroepen: Modern & Design, Stijlvol & Klassiek, Lifestyle & Landelijk, Industrieel & Vintage en tot slot Basic & Pure. Deze stijlen zie je terug op de website en in de showroom.

Kei goede service

Binnen ons team hangt een gemoedelijke, zeg maar gerust, Brabantse sfeer. We werken hard, leveren mooie producten en vinden het belangrijk dat je tevreden bent. In onze showroom, maar ook online, voorzien we je graag van goede adviezen. We delen onze product- en materialenkennis en geven je handige tips. Na het maken van je keuze gaan onze experts aan de slag. In de zagerij maken ze de eetkamertafel op maat en voorzien deze van de juist afwerking, waarna we de tafel met plezier thuisbezorgen!