Tafelonderstel Zwevend RVS-60

Dit moderne ranke roest vast stalen tafelonderstel met poten van koker 60x60mm is met name geschikt voor dunnere tafelbladen zoals glas, keramiek en Dekton. Door de speciale hoekconstructie is het een stabiel tafelonderstel wat ook te gebruiken is voor de iets zwaardere natuurstenen tafelbladen.

12892-EE

0.-

Varianten

Specificaties

Beschikbaarheid
Artikelnummer 12892-EE
Omschrijving

Het tafelonderstel is gemaakt van RVS in standaard 304 uitvoering. Het tafelblad wat op het onderstel komt te liggen dient minimaal 20 mm groter te zijn dan de lengte van het onderstel en minimaal 20 mm breder dan de breedte van het onderstel. Het blad steekt dan aan alle kanten 10 mm over het onderstel. De afmeting van de koker van de poten is 60 bij 60 mm.

Doordat de poten van het tafelonderstel aan de buitenkant gepositioneerd zijn kunt u optimaal gebruik maken van het volledige tafelblad. Daarnaast kunnen makkelijk stoelen aan de kopse zijdes worden geplaatst. De maximale hoogte van de armleuning van een stoel waarbij de armleuning nog volledig onder het onderstel past is 685 mm. Met hogere doppen onder het onderstel kan dit overigens wel nog met 10 mm worden verhoogd.

Onderstellen met een lengte van 3000 mm komen standaard met een middenpoot. Dit ter extra ondersteuning van het tafelblad om doorbuigen of breuk van het blad te voorkomen.

Plus- en minpunten
 • RVS is relatief licht van gewicht
 • 100% Nederlands product
 • Let op met agressieve schoonmaakmiddelen
Wat is RVS?

Door haar strakke vormgeving en ranke design hebben RVS tuinmeubelen een bijzonder elegant karakter. De roestvast stalen producten worden door ons zelf ontworpen en in eigen beheer in Nederland geproduceerd. De RVS producten worden bij ons allen geslepen en standaard in de kwaliteit 304 geleverd. Het is echter ook mogelijk de onderstellen te leveren in de zeewaterbestendige 316 kwaliteit.

Lees meer over RVS

Deel deze pagina

Bezoek
onze showroom

Elke werkdag van
8:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag van
9:30 tot 15:00 uur
geopend

Adres & Openingstijden

Afmetingen

Afmetingen Tafelonderstel Zwevend RVS-60

Maak jouw aankoop compleet

Aanbevolen bij dit product

 1. Blad Dekton Kelya (matt)

  Blad Dekton Kelya (matt)

  v.a. 190.-
 2. Blad Dekton Laurent (matt)

  Blad Dekton Laurent (matt)

  v.a. 210.-
 3. Blad Dekton Entzo (matt)

  Blad Dekton Entzo (matt)

  v.a. 210.-

Anderen bekeken ook

 1. Tafelonderstel Zwevend RVS-80

  Tafelonderstel Zwevend RVS-80

  v.a. 510.-
 2. Tafelonderstel Standaard

  Tafelonderstel Standaard

  v.a. 559.-
 3. Tafelonderstel Ferrara

  Tafelonderstel Ferrara

  v.a. 579.-
 4. Tafelonderstel Formia

  Tafelonderstel Formia

  v.a. 739.-
 5. Tafelonderstel Zijliggers RVS

  Tafelonderstel Zijliggers RVS

  v.a. 819.-

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over dit product?

Bezorg info

De meeste artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Hierover ontvang je dan binnen een week na bestelling van het artikel per email bericht.

De bezorgdatum en -tijd worden in overleg afgesproken. Uiterlijk één werkdag voor aflevering krijg je van ons bericht over de exacte afleverdatum en indien mogelijk een tijdsindicatie. Ook kan het zijn dat je al een datum en tijd in de showroom afgesproken hebt. Indien gewenst kan de chauffeur je tot een half uur voordat hij arriveert bellen op een vooraf afgesproken telefoonnummer.

Persoonlijk advies

+31 (0) 413 212 478

6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Open WhatsApp

Start een WhatsApp chat- of videogesprek.