Dekton Stonika Xgloss

De bladen uit de Dekton Stonika Xgloss collectie zijn gebaseerd op echte bladen uit de natuur. Dankzij de karaktervolle kleuren en rijke afwerkingen hebben de bladen een levensechte schoonheid. De gepolijste afwerking met Dekton XGloss technologie geeft de bladen een spectaculaire glans en diepte, die de complexe en kleurrijke structuur benadrukken.
Dekton Stonika Xgloss
Hoofdcategorie
 1. (1)
 2. (7)
 3. (16)
 4. (8)
 5. (1)
Subcategorie
 1. (1)
 2. (7)
 3. (16)
 4. (8)
 5. (1)
Familie
 1. (1)
 2. (16)
 3. (2)
 4. (2)
 5. (1)
Vorm
 1. (6)
 2. (6)
 3. (6)
 4. (6)
 5. (6)
Afmetingen
 1. (6)
 2. (6)
 3. (6)
 4. (6)
 5. (6)
Materiaal
 1. (16)
 2. (7)
 3. (2)
 4. (1)
 5. (1)
 6. (1)
 7. (1)
 8. (1)
Toon minder Toon meer
Merk
 1. (14)
 2. (16)
 3. (1)
Kleur
Toon minder Toon meer
Prijs
0.- 274.- 0.- t/m 274.-
Stijl
 1. (16)
 2. (13)
 3. (7)
 4. (9)
 5. (16)

16 artikelen

16 artikelen

16 artikelen

Dekton Stonika Xgloss collectie

Creëer jouw eigen tafel door een Dekton blad uit de Stonika Xgloss collectie te combineren met een onderstel van Hawk.

Dekton tafelblad

Dekton is een composiet materiaal wat wordt gemaakt van geavanceerde grondstoffen die ook bij de productie van glas, porselein en kwartsoppervlakken worden gebruikt. Samengedrukt vormt het een zeer sterk geheel met een grote buigsterkte. Hierdoor is het mogelijk dunne tafelbladen van Dekton te leveren.

Dekton Stonika Xgloss collectie

De bladen uit de Dekton Stonika Xgloss collectie zijn gebaseerd op echte bladen uit de natuur. Dankzij de karaktervolle kleuren en rijke afwerkingen hebben de bladen een levensechte schoonheid. De gepolijste afwerking met Dekton XGloss technologie geeft de bladen een spectaculaire glans en diepte, die de complexe en kleurrijke structuur benadrukken. Het voordeel van deze bladen ten opzichte van echt marmer is dat de Dekton bladen zeer onderhoudsvriendelijk zijn.

Combineer de Dekton tafelbladen

De Dekton tafelbladen zijn perfect te combineren met een onderstel uit de collectie van Hawk. Deze onderstellen zijn uitermate geschikt om het Dekton blad goed te ondersteunen. Hierdoor creëer je een tafel die perfect bij jouw past.

Op maat gemaakt Dekton tafelblad

De Dekton bladen kopen wij direct in bij de fabrikant in Spanje. Naast rechthoekige, vierkante en ronde basisvormen zijn ook speciale vormen mogelijk. Zoals bijvoorbeeld ovaal, racetrack of bootvorm. De maximale afmetingen van de bladen zijn ca. 3200 bij 1400 mm. Er zijn verschillende diktes verkrijgbaar en de rand wordt standaard in facet afgewerkt.

Online bestellen Dekton tafelbladen

Een Dekton blad kan je eenvoudig bestellen via onze website. Hier kan je zelf de gewenste dikte en vorm kiezen. Vervolgens kan je de gewenste afmetingen voor het blad selecteren. Staan de gewenste afmetingen hier niet bij? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden met ons door te spreken. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze showroom. Hier hebben we samples van alle Dekton bladen uit ons assortiment. Ook hebben we een aantal Dekton bladen in het groot op voorbeeldtafels liggen.

Levering van de Dekton tafelbladen

Op het moment dat je een blad besteld in onze webshop, krijg je een overzicht van je bestelling in je mailbox. Wij controleren de bestelling en sturen je daarna een orderbevestiging. Aangezien wij alle tafels op maat maken vragen we vooraf om een aanbetaling. Een aanbetalingslinkje sturen we tevens in de mail mee. Het leveren en plaatsen van de tafels doen wij met eigen chauffeurs.