Silestone tafelbladen

Wij hebben een grote collectie Silestone tafelbladen op voorraad. Dus ben je op zoek naar een Silestone tafelblad voor je eettafel dan ben je bij Hawk aan het juiste adres. Wij kopen de bladen rechtstreeks bij de producent in. Daardoor kunnen wij een hoge kwaliteit en snelle service garanderen. De Silestone bladen zijn perfect te combineren met één van de velen onderstellen uit ons assortiment. Hierdoor creëer je jouw ideale droomtafel.
Silestone tafelbladen
Familie
 1. (8)
 2. (9)
 3. (4)
 4. (1)
 5. (5)
 6. (5)
 7. (3)
 8. (5)
 9. (2)
 10. (2)
 11. (2)
 12. (5)
 13. (1)
 14. (1)
Toon minder Toon meer
Vorm
 1. (54)
 2. (54)
 3. (54)
 4. (54)
 5. (54)
Afmetingen
 1. (54)
 2. (54)
 3. (54)
 4. (54)
 5. (54)
Merk
 1. (54)
 2. (54)
Kleur
Stijl
 1. (38)
 2. (19)
 3. (30)
 4. (21)
 5. (35)

1 - 34 van 54 artikelen

1 - 34 van 54 artikelen

1 - 34 van 54 artikelen

Bezoek
onze showroom

Elke werkdag van 8:00 tot 17:00 uur

Zaterdag van 9:30 tot 15:00 uur

Adres & Openingstijden

Silestone geeft iedere ruimte een bijzondere uitstraling

Maak kennis met de brede waaier aan kleuren, bijzondere afwerkingen en uitstekende eigenschappen

Op maat gemaakt Silestone tafelblad

De Silestone bladen kopen wij direct in bij de fabrikant. We hebben alles in huis om deze Silestone bladen te bewerken. Naast rechthoekige, vierkante en ronde basisvormen zijn ook speciale vormen mogelijk, Zoals ovaal, racetrack of bootvorm. De maximale afmeting van een tafelblad is ca. 3200 x 1400 mm. Er zijn verschillende diktes verkrijgbaar, de rand is standaard facet afgewerkt. Bij de meeste bladen is het tevens mogelijk om de rand af te werken met een sharknose of bullnose.

Silestone tafelblad

Silestone wordt samengesteld uit kwartsgranulaten, harsen en kleurpigmenten. Dit samen zorgt er voor dat er een uiterst hard en bestendig materiaal ontstaat. Hierdoor is Silestone een ideaal materiaal voor onder andere tafelbladen.

Tafelblad van Silestone

Silestone bladen zijn hard en weinig poreus. De bladen zijn zeer vlek- en zuurbestendig en vrijwel compleet vloeistofdicht. Hiernaast hebben de bladen een hoge krasbestendigheid en zijn ze onderhoudsvriendelijk. De Silestone bladen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en met meerdere patronen. Deze patronen lopen, net zoals echt natuursteen, ook in de zijkant door. Daarnaast is het ook beter bestand tegen zuur en bijtende stoffen. Naast de tafelbladen hebben wij ook bijzet- en salontafelbladen, sidetablebladen en bankbladen.

Tafel met Silestone blad

Iedere soort Silestone blad heeft haar eigen unieke eigenschappen. De kleur van het blad en de tekeningen in het materiaal, bepalen de stijl van het blad. Naast de kleur van de Silestone bladen zijn er ook verschillende bladafwerkingen mogelijk. Vrijwel ieder blad is beschikbaar in een matte, suede variant of een glanzende, gepolijste variant. Voor iedere stijlsoort is dus een Silestone blad te vinden, van vintage & industrieel tot basic &pure.

Onderstellen met een Silestone blad

Zoek je een tafel voor in je interieur? Kies dan één van de Silestone bladen in combinatie met één van onze onderstellen. Hierdoor kan je de tafel samenstellen die perfect bij jouw interieur past. In onze showroom in Veghel kunnen wij je de verschillende modellen en materialen laten zien, alsmede combinaties van verschillende tafelbladen en onderstellen. Onze verkopers helpen u graag!

Online kopen Silestone tafelblad

Een Silestone blad kun je eenvoudig op maat online kopen. Wij kunnen de meeste bladen uit voorraad leveren. Op het moment dat je een blad besteld in onze webshop, krijg je een overzicht van je bestelling in je mailbox. Wij controleren de bestelling en sturen je daarna een orderbevestiging. In de orderbevestiging staat een indicatie van de afhaal-of levertijd. Aangezien wij alle bladen op maat maken vragen we vooraf vaak om een aanbetaling. Een linkje voor de aanbetaling sturen we mee samen met de definitieve orderbevestiging. Wilt u het product geleverd hebben, dit is geen probleem! Levering en eventuele montage doen wij in eigen beheer, direct en snel.

Relevante definities en overige informatie

Meer informatie over Silestone vind je op de betreffende materiaalpagina.