Dekton tafelbladen

Wij hebben een grote collectie Dekton tafelbladen op voorraad. Dus ben je op zoek naar een Dekton tafelblad voor je eettafel dan ben je bij Hawk aan het juiste adres. Wij kopen de bladen rechtstreeks bij de producent in. Daardoor kunnen wij een hoge kwaliteit en snelle service garanderen.
Dekton tafelbladen
Familie
 1. (1)
 2. (8)
 3. (5)
 4. (3)
 5. (19)
 6. (8)
 7. (5)
 8. (1)
 9. (8)
 10. (3)
Toon minder Toon meer
Vorm
 1. (52)
 2. (52)
 3. (52)
 4. (52)
 5. (52)
Afmetingen
 1. (52)
 2. (52)
 3. (52)
 4. (52)
 5. (52)
Merk
 1. (52)
 2. (61)
Kleur
Stijl
 1. (54)
 2. (19)
 3. (25)
 4. (23)
 5. (55)

1 - 34 van 61 artikelen

1 - 34 van 61 artikelen

1 - 34 van 61 artikelen

Bezoek
onze showroom

Elke werkdag van 8:00 tot 17:00 uur

Zaterdag van 9:30 tot 15:00 uur

Adres & Openingstijden

Grote collectie Dekton tafelbladen

Dekton bladen op maat gezaagd. Rechthoekig, vierkant, ovaal of rond. Wij maken jouw Dekton tafelblad geheel op maat.

Dekton eettafel op maat gemaakt

Dekton kopen wij direct in bij de producent in Spanje. We hebben alles in huis om deze zeer harde steen te bewerken. Naast rechthoekige, vierkante en ronde basisvormen zijn ook speciale vormen mogelijk, Zoals ovaal, racetrack of bootvorm. De maximale afmeting van een blad is 1400 bij 3200 mm. Er zijn verschillende diktes verkrijgbaar, de rand is standaard facet afgewerkt.

Dekton tafelblad

Dekton is een composiet materiaal wat wordt gemaakt van geavanceerde grondstoffen die ook bij de productie van glas, porselein en kwartsoppervlakken worden gebruikt. Samengedrukt vormt het een zeer sterk geheel met een grote buigsterkte. Hierdoor is het mogelijk om dunne tafelbladen van Dekton te leveren.

Eettafelblad van Dekton

Dekton is zeer hard en weinig poreus. Door deze eigenschap is Dekton krasvast, vlekbestendig, en zowel vorst- als hittebestendig. Daarnaast is het ook bestand tegen zuur en bijtende stoffen. Daardoor behoudt Dekton haar prachtige en unieke uitstraling. Je kunt het blad dus zonder zorgen ook gebruiken voor je eettafel. Naast de tafelbladen hebben wij ook bijzet- en salontafelbladen, sidetablebladen en bankbladen.

Moderne tafel Dekton

Iedere soort Dekton heeft haar eigen unieke eigenschappen. De kleur van het Dekton blad en de tekeningen in het materiaal, bepalen de stijl van het blad. Naast de kleur verschillen de soorten Dekton ook in oppervlaktestructuur. Wij hebben Dekton bladen met een matte afwerking, grovere textuur afwerking en een glanzende afwerking. Voor iedere stijlsoort is dus een Dekton blad te vinden, van vintage & industrieel tot basic &pure.

Stalen onderstel met Dekton tafelblad

Zoek je een tafel voor in een modern interieur of tuin? Maak dan de keuze voor een dun Dekton blad met een stalen onderstel voor een strakke en moderne uitstraling. In onze showroom in Veghel kunnen wij je de verschillende modellen en materialen laten zien, alsmede combinaties van verschillende tafelbladen en onderstellen. Onze verkopers helpen u graag!

Online kopen Dekton tafelblad

Een Dekton blad kun je eenvoudig op maat online kopen. Wij kunnen de meeste bladen uit voorraad leveren. Op het moment dat je een blad besteld in onze webshop, krijg je een overzicht van je bestelling in je mailbox. Wij controleren de bestelling en sturen je daarna een orderbevestiging. In de orderbevestiging staat een indicatie van de afhaal-of levertijd. Wilt u het product geleverd hebben, dit is geen probleem! Levering en eventuele montage doen wij in eigen beheer, direct en snel.

Relevante definities en overige informatie

Meer informatie over Dekton vind je op de betreffende materiaalpagina.

Synoniemen en andere termen: Dekton, massief keramiek