Showroom geopend!

Geopend van maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur. Zaterdag van 9:30 tot 15:00 uur

Adres & Openingstijden

Blad Silestone Coral Clay

Een Silestone blad met een unieke nuance en een energieke, positieve uitstraling. Dit prachtige bruine blad uit de Silestone Basiq collectie kan zelfs de room van je cappuccino overtreffen.

14709

3 - 5 weken

* Verplichte velden

0.-

Specificaties

Beschikbaarheid 3 - 5 weken
Gewicht per m3 2400 kg
Artikelnummer 14709
Merk Silestone
Omschrijving

Dit Silestone® blad is afkomstig uit de Basiq serie van Silestone® en is gebaseerd op de principes van bescheidenheid. Bescheiden, doch robuust.

Silestone® met een gepolijste afwerking geeft een stralende glans en het zachte gevoel van natuursteen. De gepolijste Silestone® afwerking blijft wereldwijd populair. Deze diepe en pure afwerking toont de elegantie en helderheid van Silestone® kwarts. De Silestone® Suede afwerking geeft een opmerkelijke textuur en heeft een zacht gevoel bij aanraking met een mooie en elegante uitstraling..

De bladen zijn verkrijgbaar in diverse bladdiktes, vormen en afmetingen. Deze kun je zelf bepalen. Levering van andere diktes (middels het opdikken van bladen) of andere afmetingen is mogelijk.

Plus- en minpunten
  • Vlek- en zuurbestendig
  • Vloeistofdicht en vlekbestendig
  • Maatvast
  • Schokbestendig
  • Krasvast
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Gevoelig voor hitte
  • Gevoelig voor bijtende middelen
Wat is Kwartscomposiet?

Kwartscomposiet wordt samengesteld uit kwartsgranulaten, harsen en kleurpigmenten. Dit samen zorgt er voor dat er een uiterst hard en bestendig materiaal ontstaat. Kwartscomposiet is een perfect materiaal voor vensterbanken, keukenwerkbladen, badkamers, vloeren en wandbekledingen. In ons assortiment hebben wij kwartscomposiet van Silestone® en van Diresco®.

Lees meer over Kwartscomposiet

Deel deze pagina

Bezoek
onze showroom

Zaterdag van
9:30 tot 15:00 uur
geopend

Adres & Openingstijden

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over dit product?

Bezorg info

De meeste artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Hierover ontvang je dan binnen een week na bestelling van het artikel per email bericht.

De bezorgdatum en -tijd worden in overleg afgesproken. Uiterlijk één werkdag voor aflevering krijg je van ons bericht over de exacte afleverdatum en indien mogelijk een tijdsindicatie. Ook kan het zijn dat je al een datum en tijd in de showroom afgesproken hebt. Indien gewenst kan de chauffeur je tot een half uur voordat hij arriveert bellen op een vooraf afgesproken telefoonnummer.

Persoonlijk advies

+31 (0) 413 212 478

6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Open WhatsApp

Start een WhatsApp chat- of videogesprek.