2e Pinksterdag geopend

Maandag 1 juni zijn we geopend van 10:00 tot 16:00 uur.

Adres & Openingstijden

Blad Silestone Altair

Dit heldergrijs weerspiegelt licht met zijn moderne vleugjes metallic en creëert, afhankelijk van de kleuren in de omgeving, tal van lichtschitteringen.

13904-ALTAIR

3 - 5 weken

* Verplichte velden

0.-

Specificaties

Beschikbaarheid 3 - 5 weken
Artikelnummer 13904-ALTAIR
Merk Silestone
Gewicht per m2 50 kg
Dit heldergrijs weerspiegelt licht met zijn moderne vleugjes metallic en creëert, afhankelijk van de kleuren in de omgeving, tal van lichtschitteringen.
Omschrijving

Dit Silestone® tafelblad behoort tot de Nebula serie en is verkrijgbaar in de gepolijste en suède afwerking. Nebula Code Serie is de meeste natuurlijke kleurencollectie. Een collectie met unieke patronen, met als resultaat ongekende harmonieën en bewegingen op het kwartsoppervlak om unieke , bijzondere bladen te creëren. Elke ader is anders. Ieder blad is anders.

Nebula Code staat voor de schoonheid van onregelmatigheid, de toevalligheid van de natuur, toegepast op een product dat is vervaardigd met de garantie van Silestone®. Dit gecombineerd met de unieke voordelen van Silestone® op het gebied van hardheid, schok- en krasbestendigheid, bacteriostatische bescherming en geringe absorptie.

De bladen zijn verkrijgbaar in diverse bladdiktes, vormen en afmetingen. Deze kun je zelf bepalen. Levering van andere diktes (middels het opdikken van bladen) of andere afmetingen is mogelijk.

Plus- en minpunten
  • Vlek- en zuurbestendig
  • Vloeistofdicht en vlekbestendig
  • Maatvast
  • Schokbestendig
  • Krasvrij
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Gevoelig voor hitte
  • Gevoelig voor bijtende middelen
Wat is Kwartscomposiet?

Kwartscomposiet wordt samengesteld uit kwartsgranulaten, harsen en kleurpigmenten. Dit samen zorgt er voor dat er een uiterst hard en bestendig materiaal ontstaat. Kwartscomposiet is een perfect materiaal voor vensterbanken, keukenwerkbladen, badkamers, vloeren en wandbekledingen. In ons assortiment hebben wij kwartscomposiet van Silestone® en van Diresco®.

Lees meer over Kwartscomposiet

Deel deze pagina

Tweede Pinksterdag
geopend

2de Pinksterdag
10:00 tot 16:00 uur

Adres & Openingstijden

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over dit product?

Bezorg info

De meeste artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Hierover ontvang je dan binnen een week na bestelling van het artikel per email bericht.

De bezorgdatum en -tijd worden in overleg afgesproken. Uiterlijk één werkdag voor aflevering krijg je van ons bericht over de exacte afleverdatum en indien mogelijk een tijdsindicatie. Ook kan het zijn dat je al een datum en tijd in de showroom afgesproken hebt. Indien gewenst kan de chauffeur je tot een half uur voordat hij arriveert bellen op een vooraf afgesproken telefoonnummer.

Persoonlijk advies

+31 (0) 413 212 478

6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Open WhatsApp

Start een WhatsApp chat- of videogesprek.