Industriële eettafel set met Dekton Radium blad en echt lederen stoelen

Deze stoere eettafel set past uitstekend bij jouw industriële of landelijke woonstijl! Het Dekton Radium tafelblad met cortenstaal look en het antraciet gecoat stalen frame geven deze tafel een krachtig uiterlijk. De stoelen met verschillende stiksels, uitgevoerd in Antigo Brown leder, maken het plaatje compleet.

90391

Set onderdelen

Productnaam Prijs
Blad Dekton Radium (matt) 1x Blad Dekton Radium (matt)
0.-
Tafelonderstel Palermo 1x Tafelonderstel Palermo
0.-
Antigua eetkamerstoel met armleuning 2x Antigua eetkamerstoel met armleuning
266.-
Caracas eetkamerstoel met armleuning 2x Caracas eetkamerstoel met armleuning
266.-
Paramaribo eetkamerstoel met armleuning 2x Paramaribo eetkamerstoel met armleuning
266.-
0.-
OF

Specificaties

Artikelnummer 90391
Merk Hawk
Deze stoere eettafel set past uitstekend bij jouw industriële of landelijke woonstijl! Het Dekton Radium tafelblad met cortenstaal look en het antraciet gecoat stalen frame geven deze tafel een krachtig uiterlijk. De stoelen met verschillende stiksels, uitgevoerd in Antigo Brown leder, maken het plaatje compleet.
Omschrijving Blad Dekton Radium (matt)
Het Dekton Radium tafelblad vormt een weergave van een roestige, met zuur geoxideerde staalplaat met een design dat de warme uitstraling van de bruintinten perfect combineert met het koele karakter van blauwgroene tinten.

Tafelonderstel Palermo
Palermo deze mooie Siciliaanse stad heeft de naam gegeven aan dit stijlvolle stalen gepoedercoate tafelonderstel, ga net als de grote Italiaanse families een warme zomerse sfeer creëren.

Antigua eetkamerstoel met armleuning
Op zoek naar een eetkamerstoel passend bij jouw industriële inrichting? Dan kan deze stoere Antigua eetkamerstoel niet ontbreken. Dit model van zware kwaliteit is leverbaar in leder en stof. De lederen stoel zoals afgebeeld is gemaakt van het Antigo Taupe leder en is uitgevoerd met comfortabele armleuningen gemaakt van krasbestendig bakeliet. Is de ruimte beperkt? De stoel ook leverbaar zonder armleuningen.

Caracas eetkamerstoel met armleuning
Op zoek naar een eetkamerstoel passend bij jouw industriële inrichting? Dan kan deze stoere Caracas eetkamerstoel niet ontbreken. Dit model van zware kwaliteit is leverbaar in leder en stof. De lederen stoel zoals afgebeeld is gemaakt van het Antigo Taupe leder en is uitgevoerd met comfortabele armleuningen gemaakt van krasbestendig bakeliet. Is de ruimte beperkt? De stoel ook leverbaar zonder armleuningen.

Paramaribo eetkamerstoel met armleuning
Op zoek naar een eetkamerstoel passend bij jouw industriële inrichting? Dan kan deze stoere Paramaribo eetkamerstoel niet ontbreken. Dit model van zware kwaliteit is leverbaar in leder en stof. De lederen stoel zoals afgebeeld is gemaakt van het Antigo Brown leder en is uitgevoerd met comfortabele armleuningen gemaakt van krasbestendig bakeliet. Is de ruimte beperkt? De stoel ook leverbaar zonder armleuningen.
Wat is Dekton?

Het revolutionaire Dekton® is een ommekeer in de wereld van architectuur en design. Dekton® wordt gemaakt van grondstoffen die tevens bij de productie van glas, porselein en kwartsoppervlakken worden gebruikt. Samengedrukt in de grootste pers ter wereld, vormt het een ultracompact blad. Dekton® is hierdoor een materiaal met oneindig veel toepassingsmogelijkheden.

Lees meer over Dekton

Wat is Leder?

Leder, vaak ook simpelweg leer genoemd, is een materiaal dat gemaakt wordt van dierenhuiden. Leer is te onderscheiden in afgedekt, semi-aniline en vol-aniline leer. Hawk maakt veelal gebruik van vol-aniline leer en is in drie series verkrijgbaar. De Antigo, Kenia en Rancho-serie.

Lees meer over Leder

Wat is Staal?

Staal is een legering bestaande uit ijzer en koolstof. Ongecoat heeft staal een robuust en industrieel karakter. Las- en slijpnaden zijn zichtbaar en zonder verdere behandeling treedt roestkleuring op. Daarom wordt staal meestal gecoat. Door staal te coaten is het breed toepasbaar zowel binnen- als buitenshuis. Het is in vele vormen, diktes en kleuren te vervaardigen en vergt nagenoeg geen onderhoud.

Lees meer over Staal

Deel deze pagina

Bezoek dit weekend
onze showroom

Op zaterdag van
9:30 tot 15:00 uur
geopend

Adres & Openingstijden

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over dit product?

Bezorg info

De meeste artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Hierover ontvang je dan binnen een week na bestelling van het artikel per email bericht.

De bezorgdatum en -tijd worden in overleg afgesproken. Uiterlijk één werkdag voor aflevering krijg je van ons bericht over de exacte afleverdatum en indien mogelijk een tijdsindicatie. Ook kan het zijn dat je al een datum en tijd in de showroom afgesproken hebt. Indien gewenst kan de chauffeur je tot een half uur voordat hij arriveert bellen op een vooraf afgesproken telefoonnummer.

Persoonlijk advies

+31 (0) 413 212 478

6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Open WhatsApp

Start een WhatsApp chat- of videogesprek.