Keralux spray N

De Keralux spray N met UV-filter impregneert tegen indringen van vloeistoffen en vet en helpt tegen het vroegtijdig verbleken van leder. Het aanbrengen van de spray dient ca. twee tot drie keer per jaar behandelt te worden, één bus Keralux spray is voldoende voor ca. vijf stoelen.

15011

Tijdelijk uitverkocht

26.-
OF

Specificaties

Beschikbaarheid Tijdelijk uitverkocht
Gewicht 0.3 kg
Artikelnummer 15011
Merk Nee
Omschrijving

Om de stoelen goed te behandelen is het belangrijk om de bus voor het gebruik goed te schudden! Op een afstand van ca. 30 cm dient u het gelijkmatig en dun op het leder sproeien. Hierbij houdt u de spuitbus zo verticaal mogelijk. Hierna dient u de spray minstens twee uur te laten drogen en eventueel het leder met een zachte borstel weer zachtjes opruwen. De Keralux spray is houdbaar tot 36 maanden na productiedatum.

Deel deze pagina

Bezoek
onze showroom

Elke werkdag van
8:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag van
9:30 tot 15:00 uur
geopend

Adres & Openingstijden

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over dit product?

Bezorg info

De meeste artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Hierover ontvang je dan binnen een week na bestelling van het artikel per email bericht.

De bezorgdatum en -tijd worden in overleg afgesproken. Uiterlijk één werkdag voor aflevering krijg je van ons bericht over de exacte afleverdatum en indien mogelijk een tijdsindicatie. Ook kan het zijn dat je al een datum en tijd in de showroom afgesproken hebt. Indien gewenst kan de chauffeur je tot een half uur voordat hij arriveert bellen op een vooraf afgesproken telefoonnummer.

Persoonlijk advies

+31 (0) 413 212 478

6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Open WhatsApp

Start een WhatsApp chat- of videogesprek.