Blad Dekton Radium (matt)

Het Dekton Radium tafelblad vormt een weergave van een roestige, met zuur geoxideerde staalplaat met een design dat de warme uitstraling van de bruintinten perfect combineert met het koele karakter van blauwgroene tinten. Het blad heeft een industriële, warme uitstraling met bruine nuances daarbij heeft het blad een matte afwerking. In het kader van duurzame productie bestaat Dekton® Radium voor 80% uit hergebruikt materiaal. Verder is de Dekton Raduim verkrijgbaar in diverse bladdiktes, vormen en afmetingen.

14478

3 - 5 weken

* Verplichte velden

0.-

Specificaties

Beschikbaarheid 3 - 5 weken
Gewicht per m3 2550 kg
Artikelnummer 14478
Merk Dekton
Omschrijving

Dit Dekton tafelblad behoort tot de Industrial collectie en is verkrijgbaar in een matte afwerking. De bladen zijn verkrijgbaar in diverse bladdiktes, vormen en afmetingen. Deze kan je zelf bepalen. Levering van andere diktes, het opdikken van bladen of andere afmetingen is mogelijk.

Dekton tafelbladen zijn verkrijgbaar in verschillende dikte namelijk 8mm, 12mm en 20mm. Een 8mm dik tafelblad dient volledig ondersteunt te worden door middel van een onderplaat. Een 12mm dik Dekton tafelblad mag, over het algemeen maximaal 250mm vrije overhang hebben. Een 20mm dik Dekton tafelblad mag maximaal 500mm vrije overhang hebben. Hoe ver een Dekton tafelblad precies mag oversteken is ook mede afhankelijk van het tafelonderstel. Natuurlijk is het in alle gevallen van belang dat het tafelblad goed wordt ondersteund door middel van een stevig framewerk.

Onze Dekton bladen zijn te combineren met vrijwel ieder tafelonderstel. Wanneer je niet zeker weet of een combinatie mogelijk is of wanneer er vragen zijn over Dekton tafelbladen dan staan onze adviseurs je graag te woord.

Plus- en minpunten
 • Slijtvast en UV-bestendig
 • Hoge krasbestendigheid
 • Vlek- en waterbestendig
 • Hoge vuur- en hittebestendigheid
 • Zijkanten enigszins afwijkend
Wat is Dekton?

Het revolutionaire Dekton® is een ommekeer in de wereld van architectuur en design. Dekton® wordt gemaakt van grondstoffen die tevens bij de productie van glas, porselein en kwartsoppervlakken worden gebruikt. Samengedrukt in de grootste pers ter wereld, vormt het een ultracompact blad. Dekton® is hierdoor een materiaal met oneindig veel toepassingsmogelijkheden.

Lees meer over Dekton

Deel deze pagina

Bezoek
onze showroom

Elke werkdag van
8:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag van
9:30 tot 15:00 uur
geopend

Adres & Openingstijden

Maak jouw aankoop compleet

Aanbevolen bij dit product

Anderen bekeken ook

 1. Cavani eetkamerstoel stof Velvet Green

  Cavani eetkamerstoel stof Velvet Green

  150.-
 2. Favela eetkamerstoel zonder armleuning

  Favela eetkamerstoel zonder armleuning

  238.-

Dekton Industrial Collectie

De Dekton bladen uit de Industrial collectie zijn ontworpen zodat deze perfect passen bij een industriële en urban stijl. De bladen hebben allemaal een unieke uitstraling welke doet denken aan metaal en steen in verschillende stadia van veroudering. Deze organische processen worden weerspiegeld in de rijkdom en complexiteit van oxidatie. En de authentieke schoonheid van verouderd steen.

Bekijk de volledige Dekton Industrial collectie

 1. Blad Dekton Orix (matt)
 2. Blad Dekton Soke (matt)
 3. Blad Dekton Trilium (matt)
 4. Blad Dekton Lunar (matt)
 5. Blad Dekton Kreta (matt)
 6. Blad Dekton Laos (matt)
 7. Blad Dekton Nilium (matt)
 8. Vierkante eettafel met Dekton tafelblad en stalen onderstel
 9. Dekton eettafel met industrieel stalen tafelonderstel

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over dit product?

Bezorg info

De meeste artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Hierover ontvang je dan binnen een week na bestelling van het artikel per email bericht.

De bezorgdatum en -tijd worden in overleg afgesproken. Uiterlijk één werkdag voor aflevering krijg je van ons bericht over de exacte afleverdatum en indien mogelijk een tijdsindicatie. Ook kan het zijn dat je al een datum en tijd in de showroom afgesproken hebt. Indien gewenst kan de chauffeur je tot een half uur voordat hij arriveert bellen op een vooraf afgesproken telefoonnummer.

Persoonlijk advies

+31 (0) 413 212 478

6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Open WhatsApp

Start een WhatsApp chat- of videogesprek.